>

Monday, November 20, 2017

MASTER CELEBRATION YANG GEMILANG BAKAL DIADAKAN

Assalamualaikum

Bulan depan, kami ada kenduri besar tau! Kenduri ni diadakan khas untuk pengedar Shaklee yang capai tank tertinggi dalam Shaklee iaitu Master Coordinator atau kami selalu sebut MasCel, singkatan sangat kannn 😃


MasCel saya dah lepas, dah lama, yang ni yang downline Masters punya pulak. Iaitu Master Hasifah dan Master Syaheera


Haaa ni dia poster!

Majlis ni terbuka untuk semua. Yang lebih penting, ianya FREE !


Apa ada di majlis ni?
❤️ Recognition leaders yang naik pangkat, ada lebih kurang 100 leaders bakal terima recognition. Ramai tu ! Power tak power kan!

❤️Sesi motivational sharing dari Master Hasifah & Master Syaheera. Cerita perjalanan ke puncak dan tips untuk berjaya

❤️Sharing dari Key Leaders

❤️Jamuan makan

Tak rugi, malah berbaloi-baloi ! Ni antara kenangan masa MasCel saya & suami dulu :

VIP seat
Rakan-rakan Masters yang hadir
Cake cutting bersama downlines leaders. Ni kejayaan bersama :)


Meriah jumpa kawan-kawan dan families. Jadi, MasCel Master Hasifah & Master Syaheera pun bakal jadi macam ni. Best !

Nak join? Boleh, contact saya, nanti saya cerita macamana nak join ya

klik di link wasap ni >>>
wasap.my/+6019-2622200

No comments: