>

Tuesday, November 28, 2017

MINYAK OH MINYAK !

Bila anak start pegang kanta macam ni, teropong muka mak, stress kan? Haha

Kulit muka berminyak memang tak best kan? Boleh hilang mood woo. Minyak pada kulit memang penting, untuk melembapkan. Tapi, terlalu berminyak, payah jugak tau!

Jom kita baca pengalaman Mim dengan minuman kesayangan dia
------------------------------------------------------------------

Harini mim bukan nak cerita pasai harga minyak.

Mim bukan nak cerita pasai 
minyak masak !
minyak jagung !
minyak sapi !

Bukan , bukan , bukan sama sekali . Nahi! nahi!

Mim nak cerita masalah muka mim yang berminyak nie ha sudahh lahh sunburn berminyak pula kot atas ! Jenuh jenuh jenuh.

Masalah muka berminyak nie semua pernah alami kan kan ? Tipu lahh kalau tak pernah .

Bila muka berminyak nie confirm comfirm lahh mr J aka jerawat nie seronok hidup dengan bahagia , subur sambil angkut kaum kerabat dia whitehead blackhead !! Leader dia kot mana pun jerawat lah.

Bayangkan......

Time muka berminyak nie mesti rasa tak selesa ,
Kurang confident bila berhadapan dengan orang,
Orang nak pegang muka pun mau tak mau ja ha .

Sehinggalah mim jumpa cinta hati mim ESP susu soya tanpa GMO .

Ampa dengar jahh susu soya mesti dok ingat makan minum jah kan ? 

Haa kantoi dok telan air liur kan ?
Air soya buh ais pula, lemak lemak berkrim sejuk tekak bila diteguk. Minum pula time waktu panas memang kaw kaw lah.

Ehh jgn ampa terkejut , ESP nie bukan boleh makan minum jah tau.Selain minum mim buat masker muka . Hihi....

Haaaa sampai kat masker nie .Kalau ampa nak tau dari tadi dok cotcetcotcet cerita nie cerita nu . Point dia masker jah pun.

Bukan saja-saja lahh mim sebut pasai masker esp .Jangan tak tahu penangan masker esp lahh muka mim dah kurang berminyak tau.

Tak guna yogurt pun ok. Tepek ESP ja
Wuish sapa tak suka kalau lagutuh kan .

Sekarang nie , sesetengah orang takut nak cuba macam-macam produk .Takut menambahkan lagi masalah bukan memulihkan.Samalah dengan mim.

Mim berani tempek ESP kat muka mim sebab dah memang tahu produk shaklee 100% organik .Tanpa perlu mim ragui lagi .

Laaa..nie mim dah jarang jarang dah cuci muka dengan pencuci tau . Cukup dah kalau basuh dengan air pun ha.

Jimat duit na beli pencuci muka lepas nie.
Muka mim pun rasa bersih ,tegang dan moist moist jer gitew. 

Kalau mcam nie lahh result yg mim dapat dengan amalkan shaklee takkan lahh mim nak tinggal kan.

Ampa pun patut cuba dan amalkan.Nak cantik nie kena rajin. Berkat konsisten dan sabar confirm confirm menjadi punya .

Betulkan ?

Picit link kalau nak tau lebih berkaitan masker esp.
atau boleh juga follow mim di Fb
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Salam sayang;


No comments: